Szeretnéd, hogy az SZJA-d 1%-a közvetlenül környezeti nevelésre, környezetvédelemre, értékek megőrzésére menjen? Amennyiben igen, akkor ajánld fel a ProtegoEuropa Egyesületnek! Köszönettel fogadjuk!
Adószámunk: 18711592-1-13

Az SZJA 1%-os felajánlásokra azért van nagy szükségünk, mert több olyan közhasznú tevékenységet végzünk, amelyre évről-évre nem kapunk elegendő támogatást. Továbbá a pályázatok döntő többségénél önrészt kell felhasználnunk, amelyet SZJA 1%-os felajánlásokból tudunk biztosítani. Idén különösen nagy szükségünk van az SZJA 1%-ára, ugyanis hozzáfogtunk egy csodálatos kilátó és Oktató Központ felépítéséhez.
Mire fordítjuk az 1%-ot?
A következő tevékenységeket finanszírozzuk a 2020. évi SZJA 1%-os felajánlásokból:
1) Kirándulások, természetjárások, versenyek.
2) Oktatás, szakosztályok munkája, természetvédelem
3) Turistaház, kilátó építés fejlesztés

Dupla 1%! Kicsi is sokra megy! Add tovább!
Még egy fontos szempont a felajánlás mellett: a civileknek felajánlott 1% duplán számít, ugyanis az állam még egyszer annyit tesz hozzá a Nemzeti Civil Alapprogramon keresztül.
Tavaly egy átlagos SZJA-felajánlás 6062 Ft-ot ért, amely nem kevés pénz. De ha úgy gondolod, nem ér sokat az 1%-od, kérünk, akkor is ajánld fel! Bruttó 71500 Ft havi kereset esetén éves szinten 104 Ft az SZJA 1%, amelyet az NAV már átutal.
Amennyiben tudsz olyanról, aki nem ajánlja fel az 1%-át, akkor annak add tovább ezt a felhívást. Köszönjük! (Tavaly az adózók közel fele nem nyilatkozott a civil szervezeteknek felajánlható 1%-ról!)

Felajánlás részletei (nyilatkozat, határidők, 2 x 1%)
Az 1% felajánlásának részleteiről itt olvashatsz:
http://www.nonprofit.hu/egyszazalek.html
(Baloldali menüsorban további információk találhatóak a témáról!)
Ami pedig a határidőket illeti: Azok a munkavállalók, akiknek munkaadója küldi be az adóbevallást, a foglalkoztató által meghatározott határidőig adhatják oda nyilatkozatukat a munkaadójuknak. (Ha valaki ezt elfelejti, akkor még május 30-ig külön borítékban elküldheti a nyilatkozatot az NAV-nak.)
Az egyéni adóbevallást illetve az NAV közreműködésével egyszerűsített bevallást készítők 2021. május 20-ig rendelkezhetnek az SZJA 2 x 1%-áról!

Látogasd meg internetes oldalunkat, ahol sok szép képet is találsz: www.protegoeuropa.hu

A rendelkező nyilatkozatot letölthető innen: letöltés >>


Köszönettel:
ProtegoEuropa Egyesület
www.protegoeuropa.hu
Letölthető dokumentumok:
Megtekintésükhöz Acrobat Reader Szükséges!
Letölthető innen.
Alapító okirat
Beszámoló 2014
motoros,buszos,gyalogtúra,túrák,túra,kalandtúra,kalandnyaralás,erdély,fogarasok,torockó,bihar,pádis,jád,biharfüred,révi szoros,gerinctúra,nagy bihar,bihar füred,ponorás barlang,próba körút,szelek barlangja,vigyázó
Bor, borászat, borászok, gasztronómia, vendéglátás, receptek, sok videó -val. Különleges, érdekes emberekkel készült riportfilmek, erdély, szállás
Erdélyi túrák
Erdély a Youtube-on:web.hirlap.comWeb - Hirlap
www.hirlap.com


Partnereink